vrijdag 27 januari 2012

Bedankt en update...

Wat hebben al jullie reacties op mijn vorige bericht mij goed gedaan...daar ben ik soms ook wel heel stil van geworden....heel erg bedankt hiervoor, lieve mensen!! Wij putten moed uit alle lieve en gemeende wensen en proberen dicht bij elkaar te blijven!


Tussen al die verdrietige en moeilijke dingen had ik in december ook nog geblogd over mijn ervaring met de politie..klik-klik..

Aan de ene kant heb ik van mezelf toen ook wel gedacht,  'Maak ik me NU druk om zoiets ?? '
Maar aan de andere kant juist misschien ook wel daarom.
Zoveel aan je hoofd en aan je hart....en wordt je zo aangepakt, het was me toen echt teveel.
Na die avond heb ik alle wekelijkse ritjes vanaf mijn werk zitten riebelen als er weer een auto achter me reed.


Ik had hier dus die mail over gestuurd en hoorde daar de eerste paar weken niets van. Maar daarna werd ik opgebeld door de klachtenman, die met mij een gesprek wilde, samen met de bewuste blauwe mannetjes.

Dat gesprek hebben we dus gisteren gehad.
De gespreksleider deed het echt heel goed, maar de betreffende agenten waren nog steeds volledig overtuigd van hun eigen optreden. Ze beweerden zelfs dat ze mij met sirene achterna hadden gezeten en toen ik daar nog niet op reageerde had hun adrenalinegehalte zo'n enorme vlucht genomen dat ze mij niet anders dan op deze manier hadden kunnen behandelen....(maar het was nog steeds wel een heel normale, professionele bejegening...ja, ja...)

Dat van die sirene is sowieso een leugen, ik heb echt goede oren, maar ik heb daar niets van gehoord, terwijl ze vlak achter mij reden!
Eigenlijk was het hele gesprek een flop....de gespreksleider zei later dat hij had gehoopt weer wat vertrouwen te kunnen kweken, maar dat er zo'n blokkade was, dat hij er niet doorheen kwam.
Dat snap ik ook wel, in welke situatie er ook gelogen wordt, door liegen onstaat er altijd een blokkade.

Conclusie is ...dat ik m'n verhaal heb kunnen doen, hoewel ze dat volledig ontkenden, maar ik weet wel heel zeker dat zij NIET blij waren met dit gesprek...ik hoop nu maar dat ze er diep van binnen toch wat mee doen...

Mijn man zei aan het eind van het gesprek op zo'n lekker troostende toon tegen de gespreksleider dat hij ook wel geloofde dat er zeker politiemensen zijn die wel aardig en correct zijn naar goedwillende burgers.
Maar ook dat vonden ze niet echt een leuke opmerking :-))


Tot blogs....Bestel bij SoapQueen en gebruik mijn kortingscode voor 5 % korting!!

Kortingscode: PP3772CV

4 opmerkingen:

 1. zelfs al zou je de sirene niet gehoord hebben ... de blauwe lampen zou je in het donker wel gezien hebben ... ik ben tot nu toe nog geen sirene tegengekomen die werkt zonder de blauwe lampen aan te zetten (maar goed ik kan alleen maar voor ambulances spreken maar bij mijn weten is overal het systeem hetzelfde)
  Wat enorm frustrerend als je dan zo een gesprek hebt! Van de politie zou je toch wat meer eerlijkheid verwachten ...
  Ach ja, gelukkig zitten er ook nog goeie tussen!

  En voor de rest ... veel sterkte Corine! Jullie hebben enorm veel klappen te verwerken gekregen en dat is inderdaad geen feestje! Gooi het er maar af en toe eens goed uit .. gedeelde smart is halve smart zeggen ze! Veel moed gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge jonge, wat een raar gedoe zeg!!! Dat kan je er ook nog even bij hebben...pff...Niet dus!
  En dan ook nog niet bevredigend afgelopen. Hadden ze nou maar gewoon bekend dat ze een beetje uit de bocht gingen, dan was je veel positiever gestemd nu..

  He, hou je haaks!!! Denk aan je...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeetje vind het hartstikke goed hoor dat je dat gesprek bent aangegaan en tja met sommige mensen valt nu eenmaal niet te praten, maar toch goed hoor, want dan kan je het hopelijk voor jezelf afsluiten. Dikke pluim hoor!
  En sterkte met alles hé, dikke knuff.

  desirée

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gezegt van je man! laat die politie maar weten dat ze niet moeten denken dat ze meer zijn met zo'n uniform.
  Sirene mis je niet als ze aanstaan dus daar heb je gelijk in ik heb trouwens zels een keer gezien hoe ze bij rode stoplichten overstaken door even die sirene aan te doen en daarna weer uit te zetten, ze denken dat ze alles zijn.
  En ook ik weet zeker dat er wel goeie tussen zitten.

  *Was met die taken ook wel een dagje zoet ik ga nu deze week opschrijven wat ik iedere dag doe zodat ik het kan uitprinten en kan gaan bijhouden =)
  Ik vergat telkens dingen.

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk als je een reactie achterlaat! En misschien wil je wel volger worden?

Onze webwinkel:

Volgers